miércoles, 20 de enero de 2021

Mabel Flores ens presenta el seu nou disc "Meraki"

 

"Meraki" és una paraula d'origen grec que significa posar l'ànima i el cor en les coses que una fa i és el nom amb el qual Mabel Flores ha batejat el seu nou disc, després de l'autoedició en 2018 d'“Entre mujeres”, un disc amb el qual ha realitzat al voltant de 150 concerts per tot l'Estat espanyol.

L'àlbum inclou 10 cançons a mig camí entre la cançó d'autor i la world music d'arrels sud-americanes i mediterrànies, i en ell l'artista ha mimat cada detall apostant per deixar de banda el "do it yourself" de sempre, posant el seu imaginari en mans de professionals com el productor Carlos Manzanares.

Amb aquest àlbum, Mabel Flores inicia una nova etapa sonora en què conflueixen gèneres musicals que transiten entre estils com la rumba, el calypso, el merengue o la cúmbia, i que en aquesta ocasió, despullada la cantant de prejudicis, es barregen també amb ornaments electrònics. D'aquesta manera ens porta un repertori ballable i enèrgic, que fuig de l'intimisme dels anteriors i empeny al moviment als peus de tothom mantenint la lírica reflexiva però esmolada que la caracteritza.

No hay comentarios:

Publicar un comentario