martes, 19 de enero de 2021

Teuma Thug & Good Jan presenten la seva Mixtape "Ying Yang"

Teuma Thug i Good Jan, integrants de la reconeguda PAWN Gang, presenten la seva nova mixtape, "Ying Yang". Formada per 5 cançons: Ballarina, Metru, Shooters, Times i Testimoni, s'estrena avui acompanyada d’un videoclip.

A la mixtape i a través dels diferents temes, es vol representar el costat espiritual de Teuma Thug en contraposició a la “bogeria” que caracteritza a Good Jan, i com aquestes interectuen. Un duet que s'expressa sense cap mena de filtre i que s’explica amb el seu propi llenguatge i sense censura. La mixtape està enmarcada en un rerefons visceral i pessimista, amb un ambient creat pel productor alt Empordanès Maken Row i com sempre amb influències principalment nord-americanes.

Teuma Thug inicia la seva trajectòria en solitari a principis del 2012 sota el nom artístic de “Teuma Swag”.  Aviat comencen les col·laboracions amb Lil Guiu, amb qui publica “Cac Blac” el febrer de 2014.

Seguidament amb Monrra Straps, Lil Guiu, Good Jan, Yung Mare i Hacha formen la reconeguda banda de trap català PAWN Gang, (a la que s'incorpora Willfree el 2016)  de la qual en segueix formant part. Amb la banda col·labora a les mixtapes “Impara” (2013), “El retorn dels Jedis” (2014), “Mediterrani nais” (2015), “Pretty ass white niggas” (2017) i “Oli d’uliba” (2020).

El seu primer treball en solitari porta el títol “Hercules”, una mixtape que conté els seus temes més exitosos i que, en paral·lel amb la PAWN Gang, el portarà a oferir varis concerts entre el 2014 i el 2017.

Però després d’aquest període decideix posar més energia al seu treball en solitari i treu  "Teuma Pacheco" (2018), "Fuck life" (2019), "Polítlic" (2019), "Buskiman mixtape" (2020) "Mateuma mixtape" (2020) i "Ying Yang (2021).

No hay comentarios:

Publicar un comentario