sábado, 23 de octubre de 2021

'Canciones para un mundo sordo' és el nou disc de Distrito Rojo


'Canciones para un mundo sordo' és el nou disc de Distrito Rojo; un àlbum amb un so i un enfocament totalment renovats per a la banda.

El tercer disc del quartet, reafirma, una vegada més, que segueixen en la recerca d'un segell personal, cada vegada més latent en les seves cançons i el seu so. Produït per la pròpia banda, al costat del productor Javi Sant Martín, exploren nous camins, atrapant a l'oient des del primer tema i single 'El Acierto de Nada', on reconeixem als antics Distrito, obrint les portes d'un nou lloc on abans no els havíem vist.

En aquest últim treball, compost per 11 cançons, s'atreveixen amb sintetitzadors, pianos, lap steel, sense deixar de banda la seva empremta rockera més notable en alguns temes, però amb un so molt més sincer i orgànic, aquell que tant poden apreciar els amants de la música i que avui dia moltes vegades enyorem.

Sis anys poden donar per a molt i així ho estan demostrant. Superació i un pas endavant en cada nova obra. S'albira la maduresa d'una banda consolidada. Ja no són els xavals que començaven, i això es nota també en els textos. Les lletres de Xavi calen en nosaltres com mai ho han fet abans.

Aquest 'Canciones para un mundo sordo' és el clar exemple de com una obra sense massa artificis pot ser elegant i completa. Un disc en el qual no sobra ni falta res. Distrito Rojo demostra, una vegada més, que tenen molta música que brolla de les seves entranyes. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario