lunes, 25 de octubre de 2021

Martina Kunst i The Lonesome Riders presenten el disc "In Disguise"

Martina Kunst & The Lonesome Riders és el projecte alternatiu de rock de la cantant i compositora Martina Kunst. El vostre àlbum debut, In Disguise, és un moviment respectable al capdavant de l’EP de folk-rock The Sirens. L’artista de Barcelona ha renovat el seu gendre amb una gran consistència sense perdre el gust per la melodia. In Disguise ha estat produït per Steven Munar i Miguel Zanón i gravat al Sol de Sants Studios Barcelona de Marc Tena i el mateix Zanón.

The Lonesome Riders, que toman el seu nom d'un dels temes de l'àlbum, son Jordi Farreras a la bateria (Jordi Farreras, Desquici, Fera i Las Disidentes), Miguel Pérez a la guitarra (Joana Serrat, Steven Munar) i Nacho Gago al baix (Flamaradas).

Martina Kunst i The Lonesome Riders debuten amb una discoteca ideal per a aquells que senten nostàlgia dels anys 80 i 90: una mica de The Cure més pop, un altre dels Cranberries més calents i l’esperit de l’alternativa rock que impregna cada cançó.

In Disguise és una disc de contrasts, les cançons melancòliques que passen a les llums i les càrregues d’esperança, mentre escolten una experiència sorprenent i una rèplica d’energia. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario