lunes, 23 de mayo de 2022

Arise ens presenta "EON"


Arise és una banda alacantina de metall contemporani liderada per Estefania Aledo (Mind Driller). La banda es va formar a l'estiu de 2011, i després d'un any de treball dur, el seu àlbum debut '7 MUNDOS' va veure la llum el 30 de juny de 2012. El 2013 es produeix un canvi de formació i la banda decideix començar de zero i donar pas a la composició del seu proper treball, “Aquareum”, presentat a l'agost de 2015.

Amb aquest nou treball la banda comença una nova etapa més ben consolidada i més ambiciosa. El 2017, de nou la formació pateix un canvi a les seves files i el 2020 Arise publica el single “Desconexión” a manera de parèntesi, com a reflex de l'actualitat viscuda en aquell moment causada pel COVID-19.

No obstant això, no és fins al 22 d'abril de 2022 quan la banda finalment és capaç de treure a la llum el seu nou i més potent treball fins a la data “EÓN”, amb un primer avenç titulat "Crono". Caracteritzat per un so més orgànic i potent, aquest nou so combina elements contemporanis així com influències de subgèneres com el Djent i Metalcore, incloent la veu melòdica i versàtil d'Estefania. Aquest treball és sens dubte fins ara el reflex més pur del que significa Arise.

MEMBRES

Estefania Aledo - Vocalista

Rafa Esplugues - Guitarrista

Albert Agulles - Guitarrista

Alex López – Bajista

Carlos Guardado (Charlee) - Bateria

No hay comentarios:

Publicar un comentario