miércoles, 25 de mayo de 2022

Els gaditans Vasck publiquen l'àlbum “Alquimia”

Vasck és el projecte liderat pel músic gadità Rafael Vasck els inicis del qual es remunten a finals del 2019. El so de la banda gravita entre l'Indie patri i l'enèrgica nissaga del Rock.

Rafael és un jove músic que amb només 18 anys deixa la seva terra per explorar el món. Resideix durant un període de sis anys entre Londres i Los Angeles, assimilant la seva cultura i recollint les influències musicals de cada estat.

La banda està integrada per Rafael Vasck (Guitarra i Veu), Manuel Torres (Bateria), Raúl Martín (Baix) i Francisco José Gómez (Guitarra).

Sota la producció de Paco Loco, Vasck treuen múscul amb “Alquimia”, recopilació de deu cançons que van ser gravades en diferents períodes i que ara es recullen en aquest primer treball discogràfic on compten amb la participació del productor asturià tocant diferents instruments a part de l'àlbum .

Alquímia busca recapitular l'essència d'un veritable crit Rockero relatant històries de superació, de llum i foscor. La proposta de Vasck dibuixa nostàlgia, força i una conversió heterogènia que traspassa el llinatge de Western Surf i el British Rock. Abraça igualment la Psicodelia amb un aspecte molt particular.

Una banda que agrupa estils tan diversos com el Blues, el Hard Rock, el Punk o el Rock Clàssic d'una forma singular. Recentment llançaven el videoclip “Ara volem ballar”, single que realitza una crítica implacable al sistema social i polític actual a ritme de Reggae, amb rimes amb un to desgastat, la cançó migra a una tornada lluminosa incloent detalls de contundència marca de la casa.

Un single potent i divertit amb un rerefons dimensional i infinit acompanyat d'un magnífic videoclip, que compta amb una esplèndida interpretació de mim i dansa Butoh de l'artista Manuela Gilabert.

No hay comentarios:

Publicar un comentario