jueves, 14 de julio de 2022

Fénok ens presenta "Vine" del seu dins "Tens la vida"

 


FÉNOK no és una banda de pop.

És una banda de Pop contundent.

Fénok vol jugar la lliga de bandes juvenils formades a les High Schools com (NECK DEEP,STATE CHAMPS, SEAWAY, LIKE, PACIFIC, A DAY TO REMEMBER, ADELITAS WAY, TRASH BOAT, BOSTON MANOR,etc) i de ben segur que ho aconseguiran.

Fénok comença a escriure cançons l’estiu del 2018. Des de Torrelles de Llobregat (Barcelona) i busquen trencar amb l’escena musical catalana actual apostant-ho tot pel pop-rock.

En les seves cançons hi despunten melodías i lletres pop sobre una base contundent de ritmes i sonoritats actualitzades del rock dels ‘90.

La caracteristica veu d’en Martí Escobedo (cantant/guitarra) casa de seguida amb les cançons escrites pel guitarrista del grup Guillem Giménez. El bateria Joel Sánchez hi aporta la gran contundència que caracteritza el seu so.

Després d’un recorrgeut inicial amb la seva primera maqueta “Disc en El Meu Món” de la que destaquen cançons com “Els Temors són de Mentida”, “Crema” o “El Meu Món”, es llancen a produir de la ma de  Mark Dasousa  el que serà el seu primer disc d’estudi titulat “Tens la Vida”  i del que presenten “VINE” com avançament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario