viernes, 29 de julio de 2022

Fosforo y la MH Banda de Blues amb tocs de rock and roll.

Fosforo y la MH Banda de Blues amb tocs de rock and roll. Des de l'any 2014 a la data no han parat de girar i treballar ininterrompudament.

Ja amb tres discos editats: 2014 ( Blues de la cabeza a los pies), 2016 (Antes de llegar) i 2020(Con los ojos cerrados)

Fosforo , Oruindo de Mar del Plata es radica a Monte Hermoso i forma al costat de músics de gran trajectòria locals i regionals Fosforo y la MH. Comencen els shows ,gires .Comparteixen escenaris amb Bandes de trajectòria i ja consagrades com  La Mississippi, Memphis la Blusera, La Renga, Jaf , El cuarteto de Nos ( Uruguay), La Beriso, Miguel Botafogo entre altres més artistes de Blues dels EUA que es trobaven de gira per Argentina com Kim Wilson, Jhon Primer.

Des de bars a estadis, passant per teatres i Festivals. La banda suma adeptes i seguidors xou a xou, per tota la regió i ciutats de la Província de Buenos Aires.Totes les seves cançons al ritme i melodies del Blues i rock and roll clàssic amb lletres positives i picaresques, simples i populars.

Fosforo és un artista, un showman únic que juntament amb la resta de la banda fan ballar i cantar en cada presentació el seu públic i qui els veuen i escolten per primera vegada. En plena pandèmia guanyen el certamen Canta Comuna Argentina. La seva cançó que s'intitula Tot un riu va ser elegida per un prestigiós jurat com Eduardo de la Pont ( Rock and pop) i Condor Sbarbati ( Bersuit Vergarabat) entre tres-centes Bandes de tota l'Argentina.

En aquest moment es troben treballant en noves cançons i armant l'agenda 2022 pels seus presentacions en viu. Els seus discos es troben a la plataforma Spotify. I el seu material àudio visual a la plataforma Youtube. La seva pagina oificial (Fosforo i la MH)

El 30 d'abril del 2022 són convocats novament pel llegendari guitarrista de rock nacional Nacho Smilari yson la Bnada de su proyecto Cuero, tocant així el seu disc Creixement en viu en l'obertura del xou de La Renga a l'estadi Unico de la Plata,Diego A. Maradona.. A la llista d'aquest xou van incloure alguns de temes del seu Blues i rock and roll. El Juny 2022 llancen el seu nou vídeo clip animat de la cançó La Cruz i l'agost 2022 llancen nou vídeo clip de la cançó Todo un rio, aquesta va ser guanyadora del certamen Cantacomuna Argentina i en la seva nova versió participa en cors el Condor Sbarbati (Veu de la Bersuit)

1 comentario:

  1. Saludos desde Argentina y gracias por difundir nuestra Música.(Fosforo)

    ResponderEliminar