viernes, 9 de diciembre de 2022

47 de Fevereiro llança el seu segon treball discogràfic: “Processo Colectivo”

Des de la ciutat portuguesa de Porto, els 47 de Fevereiro porten al camp (ia la resta de la Península) la singular visió de joc que comparteixen els seus jugadors titulars, sense filtres i sense condicionants; els de Porto regategen, rematen paraules i articulen acords en forma de Rock n’ Roll amb una ferma referència al món del futbol clàssic.

47 de Fevereiro llança el seu segon treball discogràfic: “Processo Colectivo”; la continuació del primer lliurament (“Luta pela Manutenção”) amb una visió millorada del llinatge del Rock, llarga durada que manté els principis i els fonaments del peculiar joc de 47 de Fevereiro, de la mateixa manera renoven la seva fórmula d'atac, ara més ofensiva, per tal de lluitar pels primers llocs de la taula de classificació i per l'ascens a Europa.

El primer avenç de l'àlbum “Processo Colectivo”, es va publicar el passat 15 de Juliol, senzill que compta amb la participació d'Andreas Lutz: “Lá onde mora a Coruja” (trad. “On viu l'òliba”), és un clàssic de l'argot futbolístic portuguès carregat de simbolisme: ficar gol a l'esquineta superior de la porteria, el lloc més inabastable per al porter.

47 de Fevereiro publicava recentment “The Striker”, segon lliurament i definitiu de l'àlbum “Processo Colectivo”. Cançó que discorre en la temàtica de l'experiència vital i als diferents escenaris que et posiciona la vida quan lluites a contracorrent, sempre des d'un prisma optimista encoratjant-te a perseverar ia assumir amb coratge qualsevol de les circumstàncies que t'envolten. El single, igualment ret homenatge a Joe Strummer (The Clash) i Ian Astbury (The Cult).

No hay comentarios:

Publicar un comentario