sábado, 10 de diciembre de 2022

Miri's Way ens presenta el disc "Cambiar"

El projecte Miri's Way neix des de la superació personal d’una dona valenta que ha hagut de superar molts obstacles, la Míriam Hernández. Inicia la seva carrera musical al 2009 formant part d’orquestres i grups, i de manera autodidacta ha sabut trobar el seu so personal ple de matisos. Una veu dolça però alhora amb força que no et deixa indiferent.

A l’octubre de 2020 va obrir un perfil musical a Instagram on realitza versions de diferents estils musicals e interactuar amb la seva audiència realitzant directes on proporciona pistes per a que puguin endevinar de quin artista o grup realitzarà la següent versió. El seu èxit a xarxes, amb més de 12.6k seguidors a Instagram en 2 anys no fa més que evidenciar que aquesta artista una llum pròpia que enganxa a l’audiència.

Al gener de 2022 va formar la seva banda per a poder realitzar directes. Ha realitzat més de 40 actuacions aquesta temporada en els diferents formats que ofereix. Els músics que l’acompanyen als seus shows són professionals amb una llarga trajectòria musical: Jaume Saltor y Artur Barbeta a la guitarra, Diego Sánchez al baix, Ricardo López a la bateria .

A base d’esforç i constància ha aconseguit gravar el seu primer treball discogràfic "CAMBIAR", ni més ni menys que a MusicLan (Girona).

En aquest disc es posa de manifest que es pot seguir fent pop-rock de qualitat amb lletres sinceres i melodies fresques on tots ens podem sentir identificats.

Fins a 13 productors de diferents parts del mon (Espanya, Itàlia, Los Àngeles, Russia, Argentina, Xile...) s’han interessat per la seva feina i han mesclat i produït de manera altruista algunes de les seves versions que té penjades a Instagram i Youtube.

En Dani Flaco, cantautor d’Hospitalet de renom a Espanya, la va convidar a pujar a l’escenari durant un dels seus concerts per interpretar junts la versió que Miri’s Way va fer d’una de les seves cançons més emblemàtiques.

No hay comentarios:

Publicar un comentario