martes, 6 de diciembre de 2022

Ella La Rabia presenta el disc "Canción de cuna oceánica"

Avui us presentem el segon àlbum d'Ella La Rabia: 'Canción de Cuna Oceánica'. Després d'haver gaudit durant aquest any de la publicació de diversos avenços com "Yruene" "Valenta" "MMXX", i la pròpia "Canción de Cuna Oceánica", el tema que donarà títol a l'àlbum, per fi podem gaudir d'aquest esperat segon treball .

Aquest nou LP, ha estat gravat i produït per Santi García (La MODA, Berri Txarrak, Toundra, Viva Belgrado) després de gairebé dos anys de composició al seu estudi 'Ultramarinos' de la costa brava. A més, compta amb la col·laboració de Rubén Martinez (Ànteros, Viven) i d'una banda folklòrica canària.

En aquest treball reforcen la seva barreja de rock alternatiu amb sons post hardcore juntament amb elements que els identifiquen amb les Canàries, més presents que mai a les seves noves cançons.

Tot plegat, sumat a la seva potent posada en escena no deixaran indiferent ningú, com ja es va poder comprovar amb el seu àlbum de debut en què van comptar amb col·laboracions de luxe com Minor Empires, Virgen, De La Cuna A La Tumba o Delobos. 

La portada de l'àlbum la podíem intuir al llarg d'aquests mesos ja que cada single en mostrava diferents parts. Està dibuixada a mà pel gran  Mariano Sanchez (Toundra, Santo Rostro) i acolorida per l'artista resident a San Francisco Albert Ramos, i està inspirada en elements de la mitologia dels aborígens canaris, la força dels volcans i el mar

No hay comentarios:

Publicar un comentario