martes, 21 de febrero de 2023

Rococó publiquen el seu àlbum debut 'No me sale querer'

"Septiembre", "Bajona", "Todo este tiempo" i "No me sale querer" són els avenços que pots escoltar ara

Rococó anuncien també les primeres dates de la seva gira nacional que començarà a Múrcia, i passarà per ciutats com Granada, Màlaga, València, Barcelona, Sant Feliu, Madrid... i més per confirmar!

La banda madrilenya Rococó tenen nou i primer àlbum de la seva carrera: 'No em surt voler', que estarà disponible per a todxs aquest proper 27 de gener. Un llarg amb què alçar aquesta nova banda creada durant la pandèmia com un dels grups amb més projecció i creixement de l'escena underground del nostre país. Mostra d'això es dóna en els seus quatre avenços que podeu escoltar des de ja: “Setembre”, “Bajona”, “Tot aquest temps” i “No em surt voler”.

Rococó és un projecte de rock amb influències de finals dels 90 i principis dels 2000. El grup està format per Aníbal, Nacho, David i Alex. El projecte arrenca a l'estiu de la pandèmia del 2020, anant a gravar fins a Ultramarinos Costa Brava el seu primer EP, “Rococó” sota la producció de Santi García i Borja Pérez del Pozo, buscant un so amb referències com Cala Vento o Yawners.

Amb els seus primers singles van acumular multitud de reproduccions, superant les 100k en alguns temes com Favs de la Setmana, amb col·laboracions amb grups com Biela. Amb aquest nou disc traslladen un so més madur i amb influències molt més alternatives, des del midwest emo noventer estil American Football, fins a grups referent per a ells com Basement o Drug Church a “102”. Les lletres també tenen un component més adult. La producció artística de tota la feina va a càrrec de Qvilava.

No hay comentarios:

Publicar un comentario