viernes, 12 de mayo de 2023

Amulet ens presenta el segon disc "Petit Viking"

"Petit Viking" és el segon disc d’Amulet. És un treball narratiu basat en el viatge de l’heroi, i que tracta la rebel·lió que es genera a partir del conflicte entre la individualitat i el col·lectivisme. Amulet experimenta amb els elements que caracteritzen la seva música, estirant-los, duent-los a límit, per tal de dibuixar un imaginari que convida a perdre's en paisatges llunyans i familiars. A través de temàtiques com la lluita, l’amor o la mort, el disc viatja musicalment amb el personatge, passant per l’indie-folk, però afegint elements de la música electrònica i urbana.

Amulet és el projecte del cantautor mallorquí Antoni Mulet (Santa Maria del Camí - Mallorca, 1997), que des de 2019 s'està consolidant com una de les veus més interessants de la nova fornada de talent illenc. El seu primer disc "Un Desert de Colors" va ser premiat als IV Premis Enderrock de la Música Balear com a millor disc de Cançó d'Autor, i al concurs Palma Pop-Rock 2021, amb el primer premi.

Ara presenta el seu segon disc "Petit Viking", enregistrat durant un any sencer a Tramuntana Estudis, i on posa a prova els límits del seu característic folk d'autor, emparellant-lo amb elements del pop, la música electrònica i el Drum&Bass. Acompanyat per Pere Joan Company al banjo i el lap steel, Miquel Bennàssar al baix i el contrabaix, i Silvia Rechac al teclat, la banda presenta una posada en escena que no deixa indiferent.

No hay comentarios:

Publicar un comentario