martes, 18 de julio de 2023

Parlem dels de #Reus Da Igual

Wences Sánchez (veu i guitarra) i Alex Pouget (guitarrista principal) són els Da Igual de Reus. Un grup de pop punk que varen començar el 2009.

Debuten amb Injustificable (2010) i el país sencer coneix de la seva existència. A més a més la seva versió de Sergio Dalma Bailar Pegados els permet ser candidats a Eurovisió el 2011. Gràcies al seu impacte televisiu  toquen davantt de 5 mil persones a Tarragona.  

Un any després en Wences apareix a un talent show i comença una meteòrica carrera en solitari. Alex Pouget el troba a faltar i el seu retorn oficial es plasma amb la publicació de Ya entendí (2017) que permet que el grup surti de gira per Mèxic amb set dates.  Decideix treure el seu primer recopilatori Buenas Canciones Peores Intenciones.

Durant el confinament fan un canal de Twitch que es diun  Hasta los cojones de vivir, un programa d’una hora que fan cada dia. Ni una pandèmia es capaç d’aturar-los.

El 27 d’abril de 2021, encara amb restriccions, ofereixen un directe en streaming, Da Igual en Acústico. 2022 veu com surten dos temes de la qualitat de  Prefiero 1k veces 1 beso que 1 like de Instagram (abril) i A Brindar (maig), un dels seus hits més populars. Actualment, entre tots dos acumulen mé de 2 M de visualitzacions a YouTube.

El 10 de juny de l’any passat, finalment surt la seva tercera referència sota el nom de Explosión de Color, sens dubte, el millor disc de la seva carrera.

El març de 2023, Da Igual són un secret de domini públic. Publiquen el vídeo oficial de Tatuado A Fuego, un tema inèdit que, en 24 hores, supera las 40k reproduccions i en dues setmanes arriba al milió de reproduccions. El dimecres 29 de març reventen la Sala Moby Dick de Madrid.

El seu darrer single és Marioneta i a mitjans de juny trauran una versió del Corazón Partío d’Alejandro Sanz. Da Igual diuen a tot que sí. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario