miércoles, 11 de octubre de 2023

La Hormiga Enemiga ens presenta EP "De Momento, Para Siempre"

La Hormiga Enemiga (València) combina la música Funk amb lletres en espanyol; un atractiu molt poderós per arribar a més públic.

Fa deu anys va començar a crear i el 2021, Fede Tatay, compositor, cantant i guitarrista del projecte, decideix gravar un E.P.

"De Momento, Para Siempre" reflecteix d'una manera honesta el seu aprenentatge a nivell personal i musical. Per portar-lo a l'escenari, s'envolta de professionals i amics amb qui treballa des de fa molt de temps en altres projectes:

Edu Olmedo a la bateria

Javi Escamilla al baix

Miguel Caballer als teclats.

Ells han tocat o col·laborat alhora amb artistes com Quique González, Presumptes Implicats, Senyor Mostaza, Lluís Llach, Raphael, Oscar Briz, etc.

"Algú va dir que allò nostre és “funk d'autor”. Ens apropiem ràpidament del terme; l'eix central de la nostra música és el Funk i el Disc però no podem deixar fora altres músiques que han calat en la nostra experiència. Aquests estils es barregen de una manera natural amb el nostre leitmotiv.

A les seves lletres hi ha certa denúncia social i política però sempre amb un toc d'humor i autocrítica (Dame Un Color, El Imbécil). Abracen amb el mateix entusiasme temàtiques més personals o intimistes (Estar Bé, Això No És Una Cançó).

La posada en escena de la banda i el genuí del projecte captiva a qui viu l'experiència deLa Hormiga Enemiga, que treballa mentre llegeixes aquestes línies perquè cada cop més gent pugui conèixer i gaudir de la seva música.

No hay comentarios:

Publicar un comentario