miércoles, 11 de octubre de 2023

LA KRUEL BAND: Publica el seu nou disc "El Rosario De La Aurora"

Per fi és aquí el nou i flamant disc de La Kruel Band. La impactant portada és disseny d'Eloy Martínez a partir d'un collage original de Susilo i d'alguna manera ens anuncia que el que ve és més que una suma de noves cançons. Una feina a què se li ha posat el cor d'una banda que no sol escatimar entrega i actitud.

A l'àlbum se'l reconeix l'autoria de seguida, i és que el grup conserva les seves senyes d'identitat intactes. Així, de la ràbia i la força habituals resulten composicions contundents, contundents com el seu missatge, sempre compromès, sempre amb consciència de classe.

També en l'aspecte musical es manté la línia acostumada. El rap, el punk i el rock and roll segueixen estant a la coctelera, però també s'endevinen en major o menor mesura influències de la música d'arrels, reggae, surf…

Gravat entre Becerra Estudios, Centre creatiu La Pletina i Estudio Uno, barrejat per Javier Becerra i masteritzat a Mastering Mansion, s'adverteix una notable evolució en el so respecte dels dos discos anteriors. Aquesta aposta juntament amb el mim amb què està cuidat cada detall de cadascun dels nou talls del disc, així com la preocupació per l'estètica que envolta el conjunt, fan de “El Rosario de l'Aurora” un àlbum brillant, que hauria de convertir-se en el de la consagració definitiva de La Kruel Band al panorama musical estatal.

No hay comentarios:

Publicar un comentario