miércoles, 13 de marzo de 2024

Kaiser Chiefs publiquen el seu Easy Eighth Album

"Tothom parla del 'difícil segon àlbum'", explica el cantant, la banda del qual va superar fàcilment aquest obstacle amb l'aclamat Yours Truly, Angry Mob, del 2007. "Sempre m'han fascinat els grups als quals se'ls va permetre arribar a el seu vuitè àlbum i llavors van donar realment al clau, com Pink Floyd o R. E. M. Vam decidir fer l'àlbum més fàcil que hem fet mai. que esforçar-te per fer alguna cosa bona".

El resultat és una col·lecció de cançons tan sòlida i cohesionada com la que han fet fins ara. Easy Eighth Àlbum de Kaiser Chiefs porta totes les senyes d'identitat dels Kaiser (riffs enganxosos, lletres fàcils d'entendre i tornades cantables), però endinsant-se a l'electrònica, el dance i el pop. Creat amb l'ajuda de l'exvocalista i músic de Rudimental Amir Amor i ni més ni menys que la llegenda de Chic Nile Rodgers, l'àlbum s'inspira en una barreja dels seus clàssics indie/rock i el pop dels vuitanta amb què van créixer a la infància .

Formats a Leeds el 2000, Kaiser Chiefs és una de les bandes més destacades de la seva generació. Liderats pel carismàtic Ricky Wilson, Simon Rix al baix, Andrew "Whitey" White a la guitarra, Nick "Peanut" Baines als teclats i el bateria Vijay Mistry, la banda ha aconseguit una sèrie d'èxits èpics com "Oh My God" , "I Predict A Riot", "Everyday I Love You Less and Less", "Never Miss A Beat" i "Hole In My Soul".

Ara, gairebé dues dècades després, armats amb aquest extens catàleg d'èxits en estadis i havent venut més de 8 milions d'àlbums, Kaiser Chiefs tornen amb el seu nou àlbum d'estudi, l'encertadament titulat Kaiser Chiefs' Easy Eighth Album, que sortirà a la venda l'1 de març del 2024.

Produït per Amir Amor (Sam Smith, Ed Sheeran, Charli XCX), a Kaiser Chiefs' Easy Eighth Album els Kaiser Chiefs aposten per un nou so fresc i atrevit. Des de la coescriptura de Nile Rodgers del nou single 'Feeling Alright', a la frenètica 'Beautiful Girl', el retorn de Kaiser Chiefs carregat de vents 'Job Centre Shuffle' i l'alegre cop de puny als budells que és 'Jealousy', aquests deu temes són una veritable declaració d'intencions d'una banda que segueix oferint el millor una vegada i una altra.

No hay comentarios:

Publicar un comentario