martes, 12 de marzo de 2024

Els madrilenys Anís Guateque ens presenten disc "Si la cumbia fuera flor"

La banda madrilenya de cúmbia castissa i mestissatge Anís Guateque s'embarca en la publicació del seu primer treball discogràfic “Si la cumbia fuera flor”.

La pulsió col·lectiva que inicia aquest procés neix de la necessitat imprimir el resultat d'un so treballat de manera acurada i minuciosa durant 3 anys de gaudi, experimentació i connexions musicals.

El resultat són 8 cançons que dibuixen les intencions artístiques d'un grup a priori heterogeni que no triga més d'un cop de conga a trobar infinitat de punts comuns, travessant temps, distàncies i cultures.

QUI SÓN ANIS GUATEQUE? 

Anis Guateque neix al voltant d´una partida de Catán, acompanyada d´una ampolla d´anís la castellana. Entre tirada i tirada, es pot escoltar el cant d'alguna rodona, acompanyada del percudir de cassoles i l'esquinçada de la castissa ampolla; la qual va generant un ritme ben apte per al ballareig.

Així és com un grup de joves començarà a enfornar i assaonar un repertori de cúmbies saboroses i picantones de collita pròpia, molt “dels madrils”, però amb cert tint cubà psicodèlic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario