jueves, 30 de mayo de 2024

Combo Paradiso presenta el seu segon disc "TODO BIEN TODO EL RATO"

Després de "CANCIONES", "TODA UNA VIDA" y "EL VOLCÁN" Combo Paradiso (Juan Zelada, Julián Maeso, Alberto Anaut i Adrián Costa) ens presenten per fi el seu segon treball, 'TODO BIEN TODO EL RATO'. 

COMBO PARADÍSO presenta una col·lecció definitiva de cançons en què per primera vegada sonen a molt més que la suma de 4 grans músics.

Amb aquest nou àlbum, gravat el 2023 a Cool Mood Studios per Pablo Díez, descobreixen un nou llenguatge rebuscant entre les seves influències més essencials. 

El bolero com el gran gènere popular llatinoamericà es barreja amb el beat dels anys 60's i el rock en castellà amb majúscules. Així, el "Tota una vida" d'Osvaldo Farrés conviu amb "El Río" de Miguel Ríos i una selecta mostra de temes propis, paleta única de colors de COMBO PARADÍSO amb clàssics instantanis com "Canciones" o "El Volcán" i, molt clarament, "Digues-me com farem" en un còctel amb una producció personalíssima a càrrec de Julián Maeso que, sense renunciar a aquest gra analògic present en tota la seva obra, no pot sonar més actual. 

Així arriba 'TODO BIEN TODO EL RATO'., en què Juan Zelada, Adrián Costa, Alberto Anaut i Julián Maeso passen a ser un real COMBO PARADÍSO i que ja estan presentant en directe.

No hay comentarios:

Publicar un comentario