jueves, 23 de mayo de 2024

El grup Celobert ens presenta el seu nou disc "Llum"

"Llum" és el disc de debut de Celobert. Festiu, però sense renunciar a la complexitat, el nou treball del grup és com aquell amic amb el que tan pots anar al bar a riure com a plorar. Tretze cançons on les pors i les llàgrimes conviuen amb els somriures i l’amor com a part d’un tot, com un sol d’hivern que escalfa o la llum que s’escola pel celobert.

Enregistrat per Nil Canals i masteritzat per Pablo Llano, el treball parteix de moltes de les referències compartides per la música festiva feta a Catalunya els darrers anys, però hi incorpora colors provinents del món del jazz, l’indie, la música disco, l’urban o la cançó d’autor. Hi juga un paper important, també, el so del violí -i el quartet de corda a Aloma- que aporta la brillantor necessària per al missatge esperançador del disc.

Celobert és un projecte musical que neix a inicis del 2023, integrat per tres músics que es coneixen estudiant a l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). Provinents de diferents punts de la geografia catalana, els seus membres són: Laia Camps (Vacarisses), Martí Vila (Tremp) i Miquel Freixas (Cassà de la Selva). 

Celobert no és només el nom del grup sinó un concepte més ampli, que juga amb el significat més literal (espai situat dins una edificació o entre edificacions que ventila les cambres immediates alhora que els dóna llum) i amb un altre de més abstracte: és un espai on es troba el somni, la creativitat i la tendresa que portem dins. Un lloc on viure l’amistat i créixer plegats, tenint cura dels petits detalls i bolcant l’ànima en tot el que fem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario