sábado, 22 de junio de 2024

Els danesos Dead Star Talkens presenten disc "Solid State Chemicals"

"Solid State Chemicals" és el nou treball que acaba de llançar la banda danesa Dead Star Talk, aquest nou disc llarga durada arriba després de diversos avenços.

En aquest nou disc trobem la banda treballant amb Flemming Rasmussen (Enginyer i Productor de bandes com Metallica) com a productor. El disc és fruit de la relació entre la banda i el productor creant paisatges sonors propis del so brit i alhora un so personal marcat per les influències dels propis membres del projectes.

Del disc volem destacar tres cançons "Twenty", "Good People?" i "Generations" però el disc té moltes més sorpreses que recomanem escoltar, destaquen guitarres i les dues veus presents a tot el disc.

Sobre Dead Star Talk:

Dead Star Talk és una banda nascuda com un projecte que uneix diversos països europeus. Com a banda, el grup té la base a Hamburg (DE) i Copenhaguen (DK). Amb totes aquestes influències, com les dels seus cantants (Christian Buhl va néixer a Alemanya i té pares danesos, amb residència a Brussel·les ia Hamburg, mentre que Günes Kocak, va néixer a Turquia i els seus pares són turcs i té residència a Dinamarca). De la mateixa manera completen la banda Erik Jensen, nascut i criat a Copenhaguen, secció rítmica (Baix) i Claus Nielsen (bateria).

No hay comentarios:

Publicar un comentario