miércoles, 3 de julio de 2024

#ElDescobriment amb els de Death Metal de Terrassa VRADEMARGK


VRADEMARGK som una banda de Death Metal fundada el 2003 a Terrassa (Barcelona). Com a referents essencials, hem begut del nostre ABCD: At the Gates, Behemoth, Carcass o Death.

Jordi U. Rafa R. Germán P. Manel R. Veu Guitarra Baix Bateria

Amb 4 àlbums a les nostres esquenes, sempre ens hem caracteritzat per un estil i uns directes contundents i sincers. La nostra trajectòria sempre ha anat en evolució fins a l'actualitat, essent un quartet i cantant íntegrament en català.

Durant aquests 21 anys, hem compartit escenari amb infinitat de bandes nacionals com Stained Blood, Vidres a la Sang, Moonloop, Perennial Isolation, In Mute, Crisix... i de renom internacional com Dark Tranquillity, Insomnium, Gorgoroth, Vader, Malevolent Creation, Prostitute Desfigurement o Gorod, i fins i tot alguna petita gira nacional acompanyant els anglesos De Profundis.

A més, hem format part del cartell de diversos festivals de la talla del Move your fucking brain, i hem participat en les mal anomenades batalles de bandes organitzades pel Wacken Open Air, arribant a la final Estatal fins a en tres ocasions!

Arrelats (2021) és sens dubte el seu disc més madur i vaixell insígnia. Gravat i mesclat als Farm of Sounds Studios de la mà d'Eloi Boucherie (líder de Vidres a la Sang) i la masterització del qual va anar a càrrec de Jaime Gómez Arellano als Orgone Studios de Londres (Ghost, Paradise Lost, Cathedral, Mayhem...). Prèviament va estar amenitzat per una extensa pandèmica auto pre-producció que ens va permetre trobar el so que buscàvem.

Actualment, seguim presentant Arrelats, així com fent un repàs a aquests 21 anys de carre(te)ra.

DISCOGRAFIA:

Arrelats (2021, autoproduït)

Gravat i mesclat: Farm of Sounds Studios

Masteritzat: Jaime Gómez Arellano (Orgone Studio)

Artwork per Rafael Ruíz (@rafa_grenyut, @retro__visions)

Format: Digipack

The Black Chamber (2013, autoproduït)

Gravat, mesclat i masteritzat: AxStudios (Mr. Ax)

Artwork per Visual Decay

Format: Digipack


Transition to Nowhere (2010, autoproduït)

Gravat, mesclat i masteritzat: AxStudios (Mr. Ax)

Artwork per Alonso Urbanos

Format: Jewel box


The end of the Beginning... (Demo 2006, autoproduït)

Gravat, mesclat i masteritzat: AxStudios (Mr. Ax)

Artwork per Vrademargk

Format: Jewel box

No hay comentarios:

Publicar un comentario