martes, 27 de agosto de 2024

Carles Font Turon ens presenten disc “Moviment Estàtic”

  

"Moviment Estàtic" és un àlbum personal creat pel compositor Carles Font Turon, que inclou una col·lecció de 10 temes originals dissenyats per explorar nous espais sonors, oferint una experiència auditiva única. 

A través de la simplicitat i la contemplació, Moviment Estàtic convida l'oient a submergir-se en una atmosfera introspectiva, on cada nota i cada silenci tenen un significat especial.

Aquests 10 temes es caracteritzen per una producció minimalista que posa en relleu la puresa del so i la delicadesa de les composicions. Els paisatges sonors d’aquest àlbum reflecteixen una recerca constant de la bellesa en la senzillesa i la profunditat emocional.


CRÈDITS TÈCNICS

 Composició: Carles Font Turon

Gravat per Marc Piña al Local Estudi de Vilablareix.

Mesclat i masteritzat per Manel Pedrós a l'àtic de Cal Pedrós de Cervera.

Artwork a càrrec de Júlia Olivé.


PRÒXIMS CONCERTS

12/9/24 Ateneu Santcugatenc.

22/9/24 BPS Barcelona Piano Studio

25/9/24 Fundació Valvi Girona


El pianista Carles Font i Turon es va llicenciar en interpretació de música clàssica i contemporània a l’Escola Superior de Música de Catalunya sota la direcció de Vladislav Bronevetsky, on va obtenir matrícula d’honor de piano. Durant el 2013 i 2014, va ampliar la seva formació al conservatori Rimsky-Korsakov de Sant Petersburg amb la professora Nina N. Seriogina. El 2016 es va graduar del Màster d’estudis avançats en interpretació de música clàssica i contemporània amb el professor Denis Lossev a l’Esmuc. 

És professor del conservatori de Vila-seca, del conservatori de Sant Cugat i de l’Institut d’Educació Musical (IEM), dirigit pel Dr. Emilio Molina. Pianista polifacètic, combina diferents estils i projectes, com el quartet de fusió flamenca “Con-fusión Project”, on toca juntament amb la Neus Plana, Pablo Donaire i Antonio Parraguez.

No hay comentarios:

Publicar un comentario