martes, 17 de septiembre de 2024

DePedro presenta en directe disc "Un lugar perfecto"

El que caracteritza i destaca de Jairo Zavala, és que és un músic de directe. Carn d'escenari. No només per la forma, magistral en la seva execució i emoció, sinó també en el fons. El seu cor batega el doble quan s'enfila a les taules.

Fa 8 mesos DEPEDRO arrencava una nova aventura, un viatge, que és el que al final són els discos. “Un Lugar Perfecto” és un viatge musical amb parada a la Mediterrània, Àfrica i Llatí Amèrica. I com sol passar amb els discos, també està sent un viatge emocional del mateix Jairo Zavala i un viatge de molts quilòmetres…» perquè la vida es queda on sentim, no on pensem, i és allà, en allò que ens fa humans , on hi ha “Un Lugar Perfecto”.

Allà a Ciutat de Mèxic va començar el seu camí en directe, al Festival Vive Llatí, per després passar a la primavera i l'estiu d'aquest any per importants festivals al nostre país com el San San, Riu Babel, Mugacu, Cruilla, Planeta Sound, Terra Bobal , Atlantic Fest, etc…i altres per celebrar-se com Penyal Rock a Tenerife o Tardor i Sal a Almeria.

Ara toquen les sales de concert i teatres, els llocs de trobada on s'estableix més proximitat entre l'artista amb la infal·lible banda que l'acompanya i el públic al qual es destina tot l'esforç creatiu. La conjunció entre aquesta proximitat, un repertori molt ampli amb l'últim disc i el més representatiu dels anteriors sense faltar mai els temes més emblemàtics, ofereixen el resultat emocional i musical al qual ens té acostumats Jairo amb el seu projecte DEPEDRO.

Entre altres ciutats i sales, la gira passarà per Madrid amb dues dates a La Riviera, Guadalajara, Vitòria-Gasteiz, Bilbao,Pamplona, ​​Saragossa, Barcelona, ​​Múrcia, Burgos, Oviedo, Donosti, Vigo, La Corunya, Sevilla, Granada i moltes altres.

També tindrà parades a Buenos Aires i Ciutat de Mèxic, a les quals s'afegiran properament altres ciutats fora del nostre territori.

No hay comentarios:

Publicar un comentario