miércoles, 18 de septiembre de 2024

LINA_, presentarà el seu nou disc, 'Fado Camões'

 


Com a part d'una extensa gira que va començar el gener passat, la cantant portuguesa, LINA_, presentarà el seu nou disc, 'Fado Camões' dissabte que ve, 5 d'octubre, a l'Auditori de Tenerife. En aquest concert, LINA_ estarà acompanyada per Ianina Khmelik (piano, teclats i violí) i Pedro Viana a la guitarra portuguesa de 12 cordes.

Editat per Galileu MC i UGURU, l'àlbum és una composició única basada en la poesia clàssica del poeta més cèlebre de Portugal, Luís Vaz de Camões.

El Ministeri de Cultura de Portugal li va concedir el segell de Bé d'Interès Cultural a l'àlbum Fado Camões, per tractar-se d'un repertori basat en l'obra de Camoes, el poeta portuguès més gran de tots els temps.

L'hàbil producció de Fado Camões, a càrrec d'un dels principals productors musicals del Regne Unit, Justin Adams, juntament amb les exquisides interpretacions vocals de LINA_, han portat a aquest nou disc de LINA_ al:

Lloc número 1 a les llistes de música mundial d'Europa

 #1 a les llistes de Transglobal World Music Chart

 'Fado Camões' va rebre el Premi de la Crítica Discogràfica Alemanya com a enregistrament d'un art excepcional

Songlines Top Of The World Album va fer una ressenya de 5 estrelles de Robin Denselow per “Fado experimental en la seva màxima expressió”

BBC Music Magazine… també ressenya el disc amb 5 Estrelles

‘Fado Camões’ ha estat nominat als premis Les Victoires du Jazz

LINA_ es va donar a conèixer a Espanya amb el seu treball anterior 'LINA_Raül Refree' en col·laboració amb el músic espanyol, i per a aquest nou àlbum ha comptat amb la participació de Rodrigo Cuevas que l'acompanya en un dels seus temes.

Una veu expressiva i inconfusible. Música àmplia fonamentada al fado. Una composició única basada en la poesia de Camões. Això és 'Fado Camões', el nou àlbum de LINA_, amb la mirada posada a Amália, un treball aplaudit als escenaris de tot el món des de la seva publicació el 19 de gener passat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario