miércoles, 11 de septiembre de 2024

El cubà Chicho Valdès ens presenta el disc "Cuba & Beyond"


Chucho Valdés, l'aclamada llegenda viva de la música afrocubana, 7 vegades guanyador del premi Grammy i 6 vegades del premi Latin Grammy, celebra 60 anys d'èxit carrera discogràfica, amb el nou treball 'Cuba & Beyond' (InnerJazz), gravat al costat de Royal Quartet.

Chucho Valdés és un destacat compositor i pianista de jazz afrocubà modern, que compta amb un gran reconeixement internacional, per la seva manera de fusionar la música de la seva terra natal, amb el jazz i la música clàssica i de ball.

La seva reconeguda carrera inclou set àlbums gravats amb el segell 'Blue Note Records' (1991-2003), ha rebut el premi 'Lifetime Achievement Award' de l'Acadèmia Llatina d'Arts i Ciències de l'Enregistrament, és membre del Saló de la Fama de els Compositors Llatins i, recentment, va rebre el nomenament de la distinció NEA Jazz Masters 2025, el reconeixement més alt que pot rebre un músic de jazz als Estats Units.

Chucho Valdés és un visionari inquiet en constant evolució de la música afrocubana. A 'Cuba & Beyond' (InnerJazz), Valdés segueix sent tan creatiu i divertit com sempre.

Amb aquest nou treball, Chucho Valdés presenta una altra obra mestra que s'inclou al seu llegat musical, compost per un catàleg d'enregistraments llançats a nivell mundial.

Per a aquest àlbum, gravat a InnerCatStudios (Miami, Florida) i produït per InnerJazz, el pianista ha comptat amb els músics Horacio Hernández 'El Negro' (bateria), José A. Gola (baixos) i Roberto Jr. Vizcaino Torre (percussió) .

No hay comentarios:

Publicar un comentario