jueves, 26 de septiembre de 2024

Ismael Clark ens presenta nou disc "Va a missa i dorm al pit"

Ismael Clark, un músic Santboià que viu a Anglaterra acaba de publicar nou disc i ja es pot escoltar a totes les plataformes digitals. Un disc en la seva linea: Sincer, amb molt energia contenida i que es una perla a descobrir. Ha autoeditat cançons precisioses i reflexives.

https://open.spotify.com/artist/4HYFVTSghqhsFwApB59Z5g?si=RayOqiWvSgKaYfUq1w_M4w

Durant els 11 anys que porta a Portsmouth, he tingut la sort de guanyar l'edició 2013 del concurs per a compositors All about the song, o actuar com a artista convidat al programa de radio de la BBC i conduit per Phil Jackson, BBC Introducing. També ha pogut tocar en algunes de les sales mes emblemàtiques de Londres, gravar  el seu primer disc en solitari a The Cowshead Studios a Londres, un EP amb The Cosmic Athletes, una banda formada per músics de Portsmouth i 5 discos més, que ha pogut gravar gràcies a Verkami i la participació de centenars de mecenes. 

Paral-lelanent, he anat mantenint el contacte amb Catalunya fent cançons per la Beth (“Terra Trencada”, “Miralls”) així com lletres per l’últim disc del Ramón Mirabet (“Things that often come to stay”, “The feast and the bones”) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario