miércoles, 25 de septiembre de 2024

"Les mosques de colors" de Pau Riba i Pascal Comelade


DISCMEDI editarà el proper mes d’octubre la reedició limitada de 500 còpies del disc "Mosques de colors" (Discmedi 2013) + material inèdit en una nova edició en format Doble LP de VINIL

"Mosques de colors" és una col·laboració única entre Pau Riba (veus, guitarres I lletres) i Pascal Comelade (músiques, pianos i instruments). Dos dels artistes més inclassificables i polifacètics de la música catalana, van unir les seves forces per crear una obra mestra.

El primer disc d’aquesta nova edició (cares 1 i 2) conté les 10 cançons del disc original, gravat a Tiana (casa d’en Pau), Ceret (casa d’en Pascal) i a Barcelona a l’estudi d’en Pep Pascual (« Casa Pepe », Gràcia) l’any 2013, mantenint el mateix ordre.

El segon disc d’aquesta nova edició (cares 3 i 4) inclou la totalitat dels títols gravats conjuntament: material inèdit, títols publicats en altres discos, versions i enregistraments en directe. Entre aquestes cançons, destaca la versió de "Taxista", que va donar títol a l’EP amb el qual Pau Riba va debutar al món discogràfic el 1967 i que demà estarà disponible a totes les plataformes Digitals.

No hay comentarios:

Publicar un comentario