lunes, 30 de septiembre de 2024

MALKEDA -ens presenta el disc homònim "Malkeda"

Malkeda és una banda de metall alternatiu originària de Pontevedra, formada a finals de 2002.

Amb influències de bandes internacionals de metall i nu-metall de les dècades dels 90 i 2000, la seva música reflecteix una perspectiva fosca de la vida, abordant temes quotidians i problemes generals. El seu so es caracteritza per mitjos temps, ritmes pesants i afinacions baixes, encara que en el seu darrer treball han incorporat matisos més hardcore.

Amb tres discos d'estudi i diversos singles llançats, estan a punt de llançar el seu quart àlbum homònim, Malkeda.

En aquest nou treball, la banda ha intensificat la seva característica fosca i ha explorat gèneres com el hardcore i el metall contemporani, mantenint un enfocament directe a la música i l'espectacle audiovisual en viu.

Amb més de 20 anys d'experiència, Malkeda destaca per les seves potents actuacions en directe i el compromís amb la qualitat del so i la posada en escena.

Amb el seu nou disc, busquen arribar a més oients, oferint música que pugui ressonar amb ells i proporcionar un alliberament emocional. A més, planegen seguir de gira per celebrar els seus 20 anys junts com a banda, demostrant la seva perseverança i lleialtat al seu projecte musical.

No hay comentarios:

Publicar un comentario