domingo, 29 de septiembre de 2024

Pòstum-0 ens presenten el seu nou disc "Nueva Humanidad"

El maig del 2022, Dirceu es va unir al projecte anterior de Carlos, Alex i un altre membre del grup (cantant i rítmica en directe), que es deia SinGrey. Després del seu únic concert junts i amb suficient material, van decidir gravar un àlbum al novembre de 2022 per desenvolupar el projecte musical seriosament, però el cantant no va continuar.

A finals de gener del 2023, va començar la preproducció del projecte sota la direcció de Raúl Abellán. A l'abril, Toni (Lobo) es va unir al projecte i va transformar la part vocal i lírica de les cançons. Després de revisar els temes i la nova dimensió que oferia Toni, va quedar clar que el projecte era diferent de SinGrey; així va acabar el projecte anterior i en va néixer un de nou, encara sense nom.

Al juliol, es van gravar les bateries, baixos, rítmiques i part dels solos. A l'octubre es van acabar de gravar les veus, ia finals de novembre es van completar els darrers solos i detalls pendents. Després de la desaparició del projecte anterior, va néixer Pòstum-0.

Pòstum-0 està compost per:

- Carlos Aliaga: guitarra

- Alexandre Alamà: baix

- Dirceu DIRXXXEU Lozano: bateria

- Remigi REMI Ros: guitarra

- Antonio LOBO Sales: veu

Carlos Aliaga va fundar SinGrey com a guitarrista i multiinstrumentista. Alejandro Alamá tocava el contrabaix en música clàssica i participava en grups de metall i rock a Madrid i València. Dirceu Lozano es va unir al projecte després d'explorar la fusió de ritmes a Colòmbia. Remigio Ros es va unir com a segona guitarra el febrer del 2024, després d'una llarga carrera en formacions de punk rock. Antonio Sales es va convertir en el vocalista del grup el 2023, després d'haver militat en altres grups com Zhuo i Zarigüeya.

Pòstum-0 aposta per un metall contundent i melòdic, elaborat però sense artificis, i canten en espanyol per ser comprensibles a l'escenari. El seu objectiu és fer música, metall i rock dur sense limitar-se a un sol gènere.

No hay comentarios:

Publicar un comentario