martes, 8 de octubre de 2024

El grup COR ens presenta el disc "Casa Nostra"

COR, el grup de música de Castelló de la Plana, presenta el seu primer disc titulat "Casa Nostra".

"Casa Nostra és particular. Res de prohibicions, sobra trellat. A la nit cantem dalt del teulat, amb la lluna encesa, jugant com gats".

La banda, que combina diferents estils musicals amb unes lletres potents i amb missatge, pensades per fer gaudir, estimar, pensar i ballar al públic, presenta un disc format per deu cançons de composició pròpia.

Abans de la publicació d'aquest disc, s'han avançat dos singles, "Brilla, brillem" i "Casa Nostra", cadascún d'ells acompanyat d'un videoclip d'estil propi i amb una acurada producció, realitzat per la companyia valenciana Elhombredepapel Producciones.

COR està format per Juanan Corcuera, vocalista, lletrista i compositor. Álex Corcuera, bateria, DJ i compositor. Rubén Zafra, guitarrista, corista i productor musical, i Miguel Ortells, baixista i corista.

Juanan Corcuera és el vocalista principal, lletrista i compositor del primer disc de COR. Porta més de dues dècades treballant en el món de la música, formant part de diferents projectes com Zona Zero, La Rana Manca o El Sombrero de Color. Va estudiar Cant Modern en la Rock School de València i és educador social per la Universitat de València i integrador social.

Àlex Corcuera és el compositor juntament amb el seu germà, Juanan. DJ i teclista, la seva carrera musical va començar fa dues dècades, formant part de diferents projectes com Sin precedentes, Filter Time o El Sombrero de Color. Va estudiar bateria i percussió en l'Escola Mondo Rítmic de Castelló de la Plana i és Tècnic Superior en Manteniment Industrial per l'Institut Politècnic de Castelló de la Plana. 

Rubén Zafra és el productor i guitarrista de COR. Va començar a tocar la guitarra als tretze anys a l'institut i no ha parat. Fins a l'arribada de COR ha estat més dedicat a la part de productor, treballant amb més de 100 artistes de tot el món. Ha tocat a diversos projectes, com Fifth Period, Grand o My Chemical Romance Tribute Band. Ha guanyat dos premis mundials per la millor mescla, l'any 2017, on va estar convidat al Summit de Florida amb els productors més influents de l'escena del Metal mundial. Actualment és desarrollador de Software.

Miguel Ortells és baixista i corista. Es va iniciar al món de la música als quatre anys, centrant-se en la percussió i estudiant al Conservatori de Castelló. De forma autodidacta va aprendre a tocar la guitarra i el baix. Fins que ha arribat a COR ha participat en diferents projectes i agrupacions com Cepö, Hereus o Rodalia. És enginyer industrial per l'UJI i actualment treballa com a docent als centres d'educació secundària de la Comunitat Valenciana.

Dades tècniques:

Gravació, mescla, màstering i producció: Zafra Music de Rubén Zafra.

Gravat durant la primavera de l'any 2024 a La Goleta Studios (Xeraco, La Safor, València).



No hay comentarios:

Publicar un comentario