sábado, 26 de septiembre de 2015

El sistemÄ suec ens presenta un treball doble "Matins analògics" i "NIts digitals"


El seu nom és David Reig i no és suec, però després d’un viatge a Suècia va tornar amb una idea al cap: "el sistemÄ suec".
El projecte es mou en el vèrtex on conflueixen l’antifolk, l’electrònica i el pop-rock alternatiu. A més, ha volgut trencar amb el clàssic format de cantautor amb la guitarra. En els seus directes va acompanyat d’un baix, un sintetizador Moog, una caixa de ritmes analògica, i també una guitarra amb només quatre cordes. Per publicar les cançons ha renunciat al format del llarga durada. Només publica les cançons agrupades en EPs o singles, i es el cas del que parlarem.
Parlem de "Nits digitals" i de "Matins analògics" un ep's el primer cas de colors blaus i el segon cas de colors vermellosos i taronges, dos maneres de tocar cançons, dos estils, un artista.
La tàctica Molla, Esborrar l'hivern, L'altra perspectiva i Control formen part de les Nits Digitals i Londres 2013, Loira, La tàctica Mollá i La la la les llums dels Matins Analògics.
Un estil molt personal, amb coses molt contradictories com el dia i la nit: energia i tranquil·litat, energia i precisió i suavitat i rudesa, fred i calor.... i clar de bipolaritats està feta la vida i d'això en parla en bona música "el sistemÄ suec".


No hay comentarios:

Publicar un comentario