martes, 29 de septiembre de 2015

La Banda del Panda ens presenta el seu segon disc "Viu"


El grup barceloní La Banda del Panda publica el seu segon disc "Viu" (Kasba Music, 2015) amb què renova completament el so i explora terrenys inèdits, que van més enllà de la rumba. "Viu" és un treball eufòric que canta sobretot a l'amor i a la llibertat però que també s'indigna i clama justícia quan cal.

"Malgrat tot, volíem transmetre ganes de viure, i per això, el disc es diu "Viu", explica el cantant, Ètienne Pagès. De pare català i mare francesa, s'expressa perfectament en tres llengües: català, castellà i francès i així estan fetes les peces d'aquest segon disc. El primer single és "Pirata" i ja pots gaudir del seu videoclip, més avall del post.

En aquest segon treball, La Banda del Panda transita entre l'ska, el pop i el reggae, territoris fins ara inexplorats, i ho fa amb nous components. A Étienne Pagès, Àngel Armenteros i Òscar Mateos, s'hi sumen Tomás Ors, Pau Roselló i Eva Garín.

En només dos anys de vida, la Banda del Panda s'ha convertit en un dels grups més actius del país i molt reclamats en festivals i festes majors. Ha passat per cinquanta escenaris, sobretot de Catalunya, però també de França, Madrid, Saragossa i València.

La Banda del Panda va arrencar la gira de presentació de "Viu" a Berga el 5 de juny per la Patum i el 12 de juny a les festes del Coll de Barcelona, a Perafita, al Lluçanés el 26 de juny per Festa Major... El disc s'ha distribuit en format digital a les plataformes i s'ha fet una edició física promocional exclusiva per els mitjans de comunicació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario