jueves, 1 de octubre de 2015

Parlem de Insiders i el seu EP


Insiders es una grup de rock, blues i funk de Sabadell i Sant Cugat (La Floresta) Format per Laia Seró (trompeta i veu), Edu Roldan (trompeta i veu), Josep Mas (saxo i cors), Ot Burgaya (Bateria), Carles Torres (guitarra rítmica i cors), Aleix Graell (Baix), Marc Franquesa (teclats) i Cirus Zamora (Guitarra)

"Insiders" es forma a la tardor del 2013, quan Laura Del Castillo i Drölma Generelli s'uneixen a Ot Burgaya, Carles Torres, Aleix Graell i Cirus Zamora, integrants de "Clinic Wash".
D'aquesta unió en neix el que finalment s'acabarà coneixent com a "Insiders"Drölma Generelli (Lead vocals)


Després d'un període breu però intens, ple d'assajos i de composicions, comencen a gravar a principis del 2014 el que serà el seu primer EP a l'estudi Sonitrons de Molins de Rei amb Gerard Capdevila a la producció. Al març d'aquell mateix any s'estrenen dalt dels escenaris a l'EstuchBar de Sabadell, iniciant així un any ple de concerts. A l'estiu, Laura del Castillo abandona el grup, que es queda sense teclat. A finals d'any, però s'incorpora al projecte una secció de vents formada per Laia Seró, Eduardo Roldan, i Josep Mas. 

Es un disc amb 5 temes que no un deixarà indiferents pel ritme, energia i treball, temes claus i ritmicament ben treballats que no es deixaran de peus quiets, el ritme s'encomana i la bona música n'es la clau. 

Han fet diferents concerts, passant per la Plaça Cívica de la UAB, l'Espai Jove “La Fontana” de Gràcia, el Circus de Cerdanyola, les festes majors de Gràcia, el Balboa de Sabadell i la República de Terrassa, entre d'altres, Insiders comença a fer-se un nom dins la escena del Vallès. Amb una idea inicial oscil·lant entre el rock i el funk, passant pel blues, i amb algun toc de tendència psicodèlica i electrònica, l'objectiu del projecte és revitalitzar, a partir de la barreja d'elements tradicionals i moderns, el panorama musical amb una alenada d'energia i d'aire fresc, fent gaudir a la gent de la mateixa manera que ho fan ells.

Han rebut diferents guardons:Guanyadors de l'"Autònoma Actua 2014"., Tercers al concurs Cebatrons de Sabadell., Sel·leccionats per l'Espai Jove La Fontana pel 2n MECONIUM (2014)


1 comentario:

  1. Els he vist a la fm de la uab, anava una mica tort però em van molar.

    ResponderEliminar