domingo, 25 de octubre de 2015

Parlem de La Yegros i el seu cd "Viene d mí"

La Yegros ha estat una poderosa presència en l'escena underground de Buenos Aires (Argentina) des de fa molts anys. El seu so vibrant, veu única i més gran que la vida la presència rendiment, li dóna el punt de vista d'un artista amb estil sud-americà, però una mentalitat global.


La Yegros resideix en el cor palpitant de la cosmopolita Buenos Aires, però la seva família prové dels climes tropicals que es troben en les selves tropicals rurals del nord, a la frontera del Brasil. Va rebre, formació clàssica a la música i va obtenir la seva gran oportunitat quan va jugar davant de milers com a part del teatre experimental "De La Guarda".

Sessions de gravació "Ve de mi" van ser supervisats pel productor d'Argentina innovador i compositor King Coya, que va veure en ella alguna cosa "fort i alt, salvatge i aborigen".

Confiat i vibrant en l'enfocament, que ha estat defensat per MTV Iggy, així com per Fader Magazine, que procedia de la Yegros '"urgència crua, mentre que sona completament relaxat i col·loquial". Escoltar a cantar, aquí està l'arrogància d'un Kelis o fins i tot dancehall jamaicana combinat amb la saviesa d'estar per casa indomable d'una reina ànima vintage, com Laura Lee o Angie Stone.

Hi ha un desvergonyiment al seu cant, alhora fresca i urgent encara edat en l'experiència i l'actitud, que talla a través de la cumbia contemporània dominada pels homes, a partir de les dues tradicions populars profundes i tallant batecs de vora.

És un moviment que no ha passat desapercebut. Com va dir Time Out recentment, "La Yegros està al capdavant de cap revolució ordinària ... És una revolució es pot ballar."

Música directe, amb ritme i sense miraments que et fan entrar en un bucle ritmic dificil de no ballar i gaurdir, de les mans de RootSound ens arriba aquesta perla en brut que donarà que parlar i que nosaltres vam conèixer a la Fira Mediterrània de Manresa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario