martes, 28 de junio de 2016

Parlem de Stereolegs i el seu disc "Punt d'Ignició"


Stereolegs es una banda de pop-rock de Barcelona. El grup neix per la necessitat de treballar l’extens repertori de l’ Enric ( guitarra i veu inconfusible ), prolífic compositor de cançons i narrador d’històries; El resultat, és un repertori de cançons d’ agradable digestió, amb diverses variables i ritmes. Stereolegs, és un projecte de temes escrits en català, creatius i vibrants; amb melodies contagioses i tornades enganxoses. Les cançons reflexen totes aquelles coses que envolten l’ existència, parlen de diferents coses, d’emocions universals; Aquí teniu un tastet, del repertori dels Stereolegs; No us farà cap mal fer-li una escoltadeta ! Però per si de cas, recomanem disfrutar les cançons sense moderació, ja que noves cançons no trigaran en sortir a l’exterior.

A mitjans de l’estiu de 2.015 es produeix el relleu d’Oriol Comas per Enric G. Majoral com a guitarra solista i arranjador, músic forjat en els directes de petit format, amant del rock i de creativitat més que solvent. En el Nadal de 2.015 el baixista David Marín, decideix continuar la seva senda musical i s’aparta del grup i el substitueix el Josep Gutiérrez baixista amb una extensa carrera musical i que prové d’una familia de músics. Sens dubte una ànima incansable que aporta frescor i joventut a la formació.

Stereolegs ens presenta el seu primer treball: “ Punt d’ Ignició “ (Quimera Records). El disc inclou 10 cançons dinàmiques i compactes, amb melodies contagioses i tornades enganxoses. El grup de Pop-Rock; neix a mitjans del 2014, com a resposta a les inquietuds musicals de quatre amics de Barcelona, donant forma al projecte. En directe, Stereolegs sona trepidant i intens; i les seves actuacions no acostumen a deixar indiferent. 



La formació és la següent: Enric Rius ( guitarra rítmica i veu inconfusible ), prolífic compositor de cançons i narrador d’històries, Enric G.Majoral ( guitarra solista, veus i arranjador ), Josep Gutiérrez (baixista i cors ) i Victor Salas ( bateria i cors ).



No hay comentarios:

Publicar un comentario