viernes, 8 de junio de 2018

Raül Bonilla presenta el seu nou disc "108.000 milions de formes"


Raül Bonilla presenta en concert a l’Ateneu l’Harmonia (Sant Andreu-Barcelona) el proper 15 de juny, el seu nou disc  “108.000 Milions de Formes” amb formació quartet, amb en Caïm Riba a la guitarra elèctrica, Jules Bikôkô al baix, Victor Solana a la bateria i Raül Bpnilla acústica i veu.

“108.000 Milions de Formes” són 10 fotografies de personatges contemporanis, deu retrats de les seves circumstàncies i les seves reflexions que serveixen per parlar de la tracta de blanques, el bulling, el drama de l’inmigració al Mediterrani, l’amor, l’emancipació, el sexe, el destí, la mort o la pròpia poesia. 

“108.000 milions de formes” és un disc escrit i composat durant els vuit primers mesos de 2017 a hores intempestives i des del subsol de la ciutat - entre les 4 i les 7 del dematí a un pàrquing soterrani de l’Eixample, és pop literalment underground.
Melodies que llisquen sobre harmonies vocals i una orquestració orgànica que desplega tota la seva paleta de colors a mida que es desenvolupen les cançons.
L’àlbum ha estat produit pel Jules Bikoko (Macaco) als estudis BSO de Barcelona, amb Toni Saigi “Chupi” als teclats i Didak Fernández a les percussions. 
El directe es presenta en formació de quartet, amb el Raül a la veu, guitarra i harmònica, el Jules Bikôkô al baix i veus, el Caïm Riba a la guitarra elèctrica, veus i teclats i el Gabriel González a les percussions.
El primer sencill de l’àlbum és la cançó “Mediterràniament”, es va publicar el 22 de Març acompanyat d’un videclip fet en col·laboració amb ProActiva Open Arms.

No hay comentarios:

Publicar un comentario