jueves, 31 de enero de 2019

Joana Gomila i Lalu Ayguadé presenten "Sa Mateixa"


Arriba al Tradicionàrius una de les propostes de tradició i innovació més importants del país de la mà de Joana Gomila i Lali Ayguadé
La cantant i la ballarina posen en diàleg la música mallorquina i la dansa contemporània al Festival Tradicionàrius amb l’espectacle "Sa Mateixa"

Dijous 7 de febrer de 2019 a les 21.30 h al CAT Centre Artesà Tradicionarius de Barcelona
Després d’estrenar l’espectacle al Festival És Dansa, la proposta de la cantant Joana Gomila i la ballarina Lali Ayguadé arriba al Festival Tradicionàrius com un dels espectacles més importants d’innovació i de tradició pels quals l’edició d’enguany està apostant.

A Sa Mateixa, dos ballarins i tres músics han trobat un llenguatge comú que llegeix el passat per portar-lo cap al present. A través d’una fotografia familiar es dispara un recorregut cap a la tradició des de la contemporaneïtat. Amb sensibilitat, poesia i humor es dibuixen i desdibuixen les tonades i l’electrònica, la polca, la jota, el camp i la ciutat, el joc i el ritual, l’espontaneïtat de la vida i la presencia eterna dels ancestres. En aquest espectacle es recuperen i visionen folklore d'arrel balear i temes pop que inclouen des de gravacions d'àvies que interpreten antigues tonades, fins a cançons d'Antònia Font.

 A l’escenari, la dansa és interpretada per Lali Ayguadé i Magí Serra, amb la veu de Joana Gomila i la música de la Laia Vallès i Santi Careta.

Lali Ayguadé i Magí Serra: dansa
Joana Gomila: veu
Laia Vallès: teclats i electrònica
Santi Careta: guitarra i electrònica

Sa Mateixa - Lali Ayguadé, Joana Gomila & Folk Souvenir from Big Story Performing Arts Serv. on Vimeo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario