miércoles, 30 de enero de 2019

"Tú, mime a mí" un disc de música social de Pepe Vacas i família


Avui parlem del nou disc "Tú, mime a mí" un disc de música com a vehicle social, amb molta energia, bones vibracions i sentiment a flor de pell. I es que "Tú, mime a mí" es grava en família i gràcies a la família.
El cantautor cordovès Pepe Vacas grava "Tú, mime a mí" en Jabalí Records durant els mesos de novembre i desembre de 2018. El músic i productor Matías Costa és l'encarregat de recollir i registrar digitalment els deu temes del disc que parlen de la quotidianitat.
Les cançons ja estaven fetes i gràcies al micromecenatge familiar i d'amics el projecte surt per endavant. Quan reps tens l'obligació moral de retornar, una part almenys del que rebut, i això és el que aquí passa. Vam contactar amb la Fundació Magone (www.fundaciomagone.org) i després de presentar-li el projecte, sense dubtar-ho van acceptar aquesta col·laboració. Els beneficis, que són les aportacions dels qui reben el disc i realitzen després una transferència voluntària al compte de la fundació, com un "page after show"; van a parar íntegrament als diversos fronts en els quals la fundació treballa actualment.
El disc ha comptat amb la col·laboració de Raquel Lúa, una de les veus emergents en el panorama musical actual de Catalunya; amb Jordi Gallofré i Joana Curto integrants del grup Tirando Sillas (https://es-es.facebook.com/tirandosillas/); amb la veu de Mati Pando; amb la de Laia de las Heras, una de les integrants del cor femení Voxalba (http://voxalba.cat/); amb el pianista i arranjador Txus Costalago i amb el baixista Miki García. Músics de luxe en una producció sense artificis.
El poder complir el teu somni et dóna ganes que els altres tinguin accés a poder realitzar-lo també- El "bon rotllo" s'encomana.
A més el disc te la curiositat que tu decideixis quan val, desprès d'escoltar pots fer un ingrés per la quantitat que tu creguis amb un ingrés a la compte bancaria de la Fundació. Una curiosa  iniciativa que treballa la música, sensibilitat, sensacions i solidaritat.
Us recomanem aquest disc on les seves cançons donen "Bon rotllo", parlen de sentiments cotidians i tenim la gran sort que ho fan des de la bona música, la solidaritat i les sensacions que surten del cor. Hi ha res més pur i bo que barrejar aquestes sensacions?

No hay comentarios:

Publicar un comentario