lunes, 29 de abril de 2019

X Fanekaes ens presenta dos nous singles "Drassanes" i "Lluitadores"


X Fanekaes es una banda que neix a Montcada (l´horta de València) a l´hivern de 2011, a l´inici la formació inicial comença com a un quintet, després de 2 anys, ja el 2014 el grup evoluciona, fa un gir i canvia la fisonomia del mateix amb una nova formació, incloem 2 nous membres, una segona guitarra i un acordió i el grup passa a ser de 7 músics, ja amb la nova estructura gravem les nostres 2 primeres cançons d´estudi, sota la direcció d´Andrés Galván al Illogical Estudi, cançons que són publicades en descarrega lliure a internet.
“Morraia” 
“Innocència Morta”
L´any següent al febrer del 2015, de nou tornem a l´estudi on gravem el nostre primer EP, 
‘X-VERSIONAES’ és un petit homenatge a algunes de les principals referències musicals del grup. Són 5 temes versionats en la part instrumental però amb lletres pròpies i en valencià que ens dóna l´opció de donar a conèixer la nostra música i defineix l´estil Faneker
‘Divendres Nit’ és una versió de ‘Different Way’ (Pipes and Pints).
‘Anem a ca Tisarra’ és una versió de ‘I’m shipping up to Boston’ (Dropkick Murphys).
‘Carraixet’ és una versió de ‘Amsterdam’ del grup (The Dreagnoughts).
‘Corbella en mà’ és una versió de ‘Salty Dog’ del grup (Flogging Molly).
‘Amen’ és una versió ‘Poor Decisions’ del grup (Real McKenzies). 
Després d´un any de trobades. concerts, festivals el grup dóna una pas endavant amb una nova espenta amb la incorporació de dos nous integrants que enriquiran més si cap a la nostra música, amb la Tuba el Whisttle i el Banjo. Passem a ser 9 membres i s´obren nous ventalls i possibilitats per al nostre estil i manera d´entendre la música, de nou el grup torna a reinventar-se i ja queda com formació fixa de 9 membres.
L´any 2016, decidim ficar en marxa una nova aventura amb la gravació del nostre primer disc, "Sexe,Cassalla i Punkfolk"
Compost per 9 cançons, 7 noves cançons de collita propia més les dues cançons que ja vam gravar al seu dia. Aquest disc ens va a permetre fer un salt dins del panorama musical valencià i donar a conèixer i aplegar a molt més públic i festivals la nostra amalgama de músic i ritmes PunkFolk. Per a la gravació del nostre primer disc continuem confiant amb la màgia d´Andrés Galván al Illogical Estudi. Cal destacar també les col•laboracions de luxe d´Adrià dels Atupa, Angel Margareto d´Atzembla a la cançó "Som " i també el "Combo de cuerda Crisol" així com Steffi dels In Mute al coaching de veus del disc així com veus als temes "cau del balancí" i "Som".


Aquest 2019 ens presenten 2 nous singles  "Drassanes" i "Lluitadores". Gravats al més de març a LR Estudios de Manises (València) baix la tutela i al comandament Antoni Laguna (Mafalda)
Amalgama de ritmes Punkfolk en perfecte maridatge des de l’horta nord al País Valencià 
Podeu disposar de les dues cançons 


No hay comentarios:

Publicar un comentario