miércoles, 1 de mayo de 2019

Parlem de Band Of Skulls, el seu disc "Love is all you love" i el seu nou videoclip


Band Of Skulls, la banda de Southampton, desvetllen el nou i brillant vídeo del nou single "We`re Alive". Dirigit per Nate Camponi, qui també va dirigir el vídeo anterior "Cool Your Battles".
Band Of Skulls van donar suport al llançament de l'àlbum amb una sèrie de shows especials durant la setmana de llançament, començant amb un xou, en la seva ciutat, a Southampton Central Hall el 11 d'abril, incloent el Islington Assembly Hall a Londres el 16 d'abril. Els van acompanyar en aquestes dates Defcon Lawless (Southampton, Bath, Londres), Colin McLeod (Manchester, Glasgow) i Sam Johnson (Brighton). La banda també ha anunciat shows a Nova York (Mercury Lounge, 2 de maig) i Los Angeles (Echo, 6 de maig). Al mes de setembre tornaran unes altres 3 setmanes per recórrer gran part dels Estats Units i aquest estiu, de moment, estan confirmats per al Standon Calling Festival i el I Not Festival 2019.

"Love Is All You Love" obre nous camins per a Band of Skulls: un disc de rock dur amb brillants ganxos pop; Un àlbum on la malenconia i l'eufòria es combinen en la mateixa mesura. És un àlbum que no escatima en la força de les guitarres saturades, però combina els sons d'una banda en viu amb la programació electrònica i la genialitat del productor Richard X (MIA, Goldfrapp, Sugababes, Pet Shop Boys) per crear un disc que sona com una banda que ha tornat a néixer.

'Love Is All You Love' es va gravar en els Miloco Studios de Londres, en el propi estudi del grup a Southampton i al The Smoakstack a Nashville. Després de la amistosa sortida del bateria Matt Hayward en 2017, Russell Marsden (guitarra, veu) i Emma Richardson (baix, veu) van començar el procés de composició per al disc i ràpidament van acumular una gran quantitat de noves cançons. La banda va col·laborar en la gravació, amb l'innovador productor Richard X (Pet Shop Boys, Goldfrapp, New Order, Sugababes), que va crear una dinàmica interessant que encoratjava un nou esperit d'experimentació que combina elements en directe i electrònics. L'àlbum també compta amb percussió de Julian Dorio d'Eagles Of Death Metal.

Des de 2009 Band of Skulls han llançat 4 discos d'estudi i s'han creat una reputació com a banda de directe. Han actuat en "The Late Show With David Letterman," "Batega Night with Seth Meyers" i "Last Call with Carson Daly" i han girat amb bandes com Muse, Red Hot Chili Peppers, Queens Of The Stone Age i The Black Keys.

No hay comentarios:

Publicar un comentario