miércoles, 1 de mayo de 2019

Danko Jones, presenta nou disc "A ROCK SUPREME"


S'ha posat a la venda el nou disc de Danko Jones "A Rock Supreme", del qual ja havien estrenat 4 singles des del passat mes de novembre.
Són 11 noves cançons produïdes per GGGarth Richardson (Rage Against The Machine, Red Hot Chili Peppers, Rise Against, Biffy Clyro) i la portada per Ulf Lunden (Graveyard, Europe, Bombus), L'àlbum s'edita via M-Theory Audio (US ), Rise Above (UK), Indica (Canada, AU, NZ) i AFM (Resta del món).
En el nou àlbum de la banda, titulat "A Rock Supreme", Danko Jones - l'home i la banda- Danko comenta sobre les primeres paraules que sonen pels altaveus: I'ma in a band, and I love it / All I want to do is play mi guitar and rock and roll. Aquí no hi ha crisi de la mitjana edat, no es suavitza amb l'edat, no hi ha cap dubte, només 11 cops de puny (literalment, en el cas de "Fists Up High") sacsejades d'adrenalina sònica sense una balada a la vista.
Fa molt de temps que està clar que el trio d'hard rock canadenc Danko Jones viu i respiració fins i tot sua i sangra- rock n`roll. Al líder del grup, el propi Danko, li encanta parlar d'això. Estima escriure sobre ell (com en el seu nou llibre "I Ha Got Something To Say: 10 Years of Rock and Roll Ramblings", captures explícites) i li encanta cantar sobre això, com ho demostren diverses de les cançons més conegudes del grup " I Gotta Rock, "" Rock Shit Hot, "" Do You Wanna Rock, "etc.).
Cada vegada va confirmant més dates i aquest estiu passarà pel Xunami Festival a Xixon (Astúries) al mes de juliol i a l'octubre participarà en el Megacruise.
Han llançat diversos videoclips d'aquest nou treball, l'últim "Dance Dance Dance" que té gairebé 100.000 visualitzacions


No hay comentarios:

Publicar un comentario