lunes, 6 de mayo de 2019

Hammerfall treurà nou disc "Dominion" el 16 d'agost


Hammerfall format per Pontus Norgren (guitar), David Wallin (drums), Joaquim Cans (vocals), Fredrik Larsson (bass), Oscar Dronjak (guitar), anuncien que treuen nou disc el 16 d'agost "Dominion" amb Napalm Records. La portada es del reconegut artista Samwise Didier i els credits de Robert Tuchi - Picwish Fotodesign
La banda desvetlla el primer single "(We Make) Sweden Rock". 
Joaquim Cans descriu la creació de "(We Make) Sweden Rock", "Aquest és un gloriós tribut al moviment de hard rock i metall suec amb un tema líric que utilitza referències directes a altres bandes i cançons. Amb riffs contagiosos i melodies encandiladoras, aquesta cançó serà un clàssic en els futurs xous de HammerFall. Sense l'escena sueca de rock i metall amb bandes com Heavy Load, At the Gates i Yngwie Malmsteen, el món seria un lloc bastant avorrit. Aquest és el nostre noble tribut a totes les bandes que ens van inspirar no només a tocar metall, si no a formar bandes i, finalment, a creuar el món en nom del Heavy metal. Saludeu tots els fills de l'aurora boreal! "
"Dominion" és el nou àlbum de Hammerfall, onzè d'estudi i segon amb Napalm Records. Avui el segell llança la prevenda del nou treball en diversos formats, CD, Vinil i una Caixa d'Edició Limitiada que inclou un digipack, un 7 "en color blau, un cassette, una reproducció de la portada, fotos, un pegat i adhesiu. 

La banda també ha revelat la portada creada pel reconegut artista Samwise Didier, a més del track list
1. Never Forgive, Never Forget
2. Dominion
3. Testify
4. One Against the World
5. (We Make) Sweden Rock
6. Second to One
7. Scars of a Generation
8. Dead by Dawn
9. Battleworn
10. Bloodline
11. Chain of Command
12. And Yet I Smile

Per a l'enregistrament del nou disc, Hammerfall es van associar a James Michael per les veus en els estudis Red Level Three, i Fredrik Nordström de Studio Fredman a Castle Black Studios per l'enregistrament dels instruments de la poderosa col·lecció de 12 cançons. Oscar Dronjak comenta:
" El millor no és prou bo; ho ha de ser'. Aquest és el mantra que hem aplicat a tots els aspectes de la creació d'aquest àlbum, des de la composició de les cançons i els assajos fins a la producció i el rendiment de cada membre. El resultat és "Dominion", una poderosa força de la natura que no es pot aturar. Una vegada que la escoltis ho entendràs ".
La gira d'estiu de la banda comença amb el Domination Festival a la Ciutat de Mèxic i travessarà Europa durant tot l'estiu de 2019, incloent parades en el llegendari Sweden Rock, Graspop Metal Meeting i Wacken Open Air. Faran 3 festes del llançament del disc a Estats Units i seran els convidats a la gira de Sabaton a Nord Amèrica. També anuncien les dates per la gira europea de 2020.
A Espanya els veurem, de moment, el 7 de juliol a Barcelona Rock Fest i entre el 7 i 10 d'agost al festival Llegendes del Rock.


No hay comentarios:

Publicar un comentario