viernes, 10 de mayo de 2019

LastFila ens presenta el seu nou "Baby G"


LASTFILA aka Mamideclip, és una artista de música urbana d'un poble a prop de Barcelona, ​​va començar fa anys rapejant, amb 17 anys va baixar a viure a BCN, es va ajuntar amb un grup de gent que improvisaven cada dissabte al MACBA, allí va conèixer diversos MC (Master of Ceremony) del panorama underground, i arran d'això va gravar la seva primera maqueta que va sortir el 2011, "Maria de calidad". Aquests anys va acabar formant part del col·lectiu L3SRECORDS, format per un grup d'amics que volien fer música i s'ajudaven cadascun aportant el seu granet.

En 2016 va treure la seva segona maqueta "Kit Kat Spanish Mami" gravada en L3SRECORDS i barrejat per "Hachazobeats" del màster es va encarregar DjLàmina. En aquests últims anys ha tret diferents temes a YouTube, buscant una evolució en la seva música, ja que existia un canvi en la música urbana i els seus gustos també van canviar, fins a dia d'avui, convertint-se en Lastfila. Aquest canvi en el seu nom és per reflectir el seu canvi musical, la seva forma de veure la música i la vida en si.

En el seu canal de youtube i soundcloud podeu trobar els seus treballs penjats fins ara.Aquesta cançó "Baby G" està produïda per Havana Beat.
Es pot veure una clara evolució musical. No té por a provar sons nous, el seu estil és una fusió de rap amb sons urbans, caribenys, soul, r & b, jazz, reggae, etc.
Per a ella fer música és un art amb infinitats d'estils i possibilitats. Una manera de meditar i desconnectar de tot. Una manera de viure, d'expressar-se. I en l'art i en la vida no hi ha límits.

No hay comentarios:

Publicar un comentario