miércoles, 8 de mayo de 2019

Pink Cats treuran nou disc "Memoràndum"


Avui al blog LMALF, parlem dels barcelonins PINK CATS el rock and roll ha tornat amb ells,
encara que mai va desaparèixer, el porten en la seva forma de viure.
La longeva banda de Barcelona, ​​nascuda a finals dels 80, sota l'empara del creixent moviment del rock and roll a la ciutat comtal (com a ells els agrada anomenar-la) amb bandes com Carlos i Los Rebeldes, Loquillo y los Trogloditas, Gatos Locos, Los Brioles, Tormenta, Aurelio y los Vagabundos, Los Carol, i molts altres.
A Pink Cats els agradaven els Stray Cats d'aquí el seu nom. Durant uns anys els seus temes estaven més influenciats pel rockabilly, fins i tot pel psychobilly, estils dels que més endavant es van allunyar.
Aquest llarga durada treballat a foc lent amb 12 urpades de collita pròpia, recopilat de la seva àmplia trajectòria en diferents vessants, passant pel Rockabilly, Country, Rock, Tex, i sons més actualitzats sense perdre l'essència que els caracteritza, el rock and roll de sempre.
Han llançat un senzill d'avanç amb la cançó de títol homònim "Memoràndum" (FlorYNata Records) que va ser composta per un dels antics components, Xavier Gavín, un músic carismàtic fundador i contrabaixista de la PINK CATS que va morir a la tardor 2018.
Pink Cats són: Manuel Villarroya (guitarra i veus), José M. Mota (piano i veus), Eloy Cuadra (bateria i veu), i Javier Merino (baix).
Frisem per escoltar el disc sencer, de moment quedeu-se amb aquest tema:

No hay comentarios:

Publicar un comentario