domingo, 28 de julio de 2019

Novel presenta "vigila" el seu EP

Sota el nom de Novel hi ha el músic emergent Javier Hernández d'Iniesta (Fuentealbilla) que presentael treball "vigília", quinze minuts que conformen el primer EP del qual s'han fet 40 autoeditades que s'han esfumat enseguida, sort que encara el podeu trobar i descarregar a Bandcamp. Amb portada del propi Hernández sobre gravat de l'artista mexicana Yuri Montes i on el el títol del grup i EP i predominen les minúscules tot i ser un gran treball. 
6 talls enèrgics, que fan d'aquest projecte i aquest cantant un a tenir en compte en el panorama musical, música creativa, bona i emocional que no us deixarà indiferent.
Pel que fa a l'EP, el primer tema "primer encuentro", que és una intro, conté un fragment de la pel·lícula "Lost in traslation". Després de gravar a la tardor de 2018 unes versions i començar a treballar temes propis, els va gravar a casa entre gener i març i els he inclòs en un EP anomenat "vigília", però actualment està  treballant i preparant nous temes que segurament gravarà a la tardor i de cara a editar un altre EP per a principis de 2020.
Podeu escoltar el disc aquí: https://songsofnovel.bandcamp.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario