viernes, 26 de julio de 2019

Nativa el nou grup a partir de la Raíz presenta single "Rua Na Selva" i nou disc pròximament


Nativa és el nou projecte amb membres de La Raíz, i “Rua Na Selva” és el seu primer single+clip
Després de l’aturada indefinida de La Raíz el passat novembre de 2018 els membres de la banda Adri Faus, Xavi Banyuls, Edu Soldevila, Jose Carlos García “Sen-K” i Julio Maloa presenten el seu nou projecte musical: Nativa
Nativa presentarà aquesta tardor el seu àlbum debut per sales d’arreu de l’estat espanyol: primeres dates 16NOV a la Repvplicca de València, 27NOV a l'Apolo de BCN i 29NOV a la Mon de Madrid
Nativa sorgeix amb l’objectiu de canalitzar la seva inquietud creativa, amb la idea d’expressar el que porten dintre i de fer música, amb un nou grapat de cançons.  
Des de Nativa entenen la música com un codi i una via de comunicació per agitar les consciències. Nativa són capaços de llançar-se a tot allò inexplorat, mantenint sempre el compromís. Per aquests motius, és tan difícil emmarcar a Nativa dintre d’un sol gènere musical. 
El passat 26 de juliol han presentat el seu single i videoclip “Rua Na Selva”. Cançó que serveix com primer avançament del seu imminent treball i que s’alça com un crit esperançador, com un cant a la llibertat i a la lluita diària contra una societat tediosa i enfonsada en la rutina. Un tema diferent i probablement, un dels més representatius de l’àlbum, que pretén fugir de qualsevol tipus d’etiqueta.
Una cançó que veu la llum a la par que el seu videoclip, dirigit per Meka Ribera i Tim Bolufer i produït per Miguel Puro. “Rua Na Selva” és la representació visual de tot allò, la demostració perfecta de que es pot viatjar des del local d’assaig i de que es pot lluitar dia a dia, amb la finalitat de remoure consciències. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario