sábado, 9 de noviembre de 2019

Che Sudaka presenta "Conectando"


En vigílies del seu 18è aniversari, el grup Che Sudaka presenta el seu nou projecte musical "Conectando!"  i es mostra amb més energia que mai. Com el nom ja indica, "Conectando!" Resumeix la missió de el grup d'unir a la família planetària amb un cant d'amor i respecte.

Segons el diccionari, el terme connectar significa:
1.- Establir contacte entre dues parts o peces de manera que una d'elles produeixi el funcionament de l'altra.
2.- Establir una persona o una cosa, relació o comunicació amb una altra. EX: Aquest succés connecta amb altres que el van precedir.

I això és exactament el que està vivint Che Sudaka avui amb la seva música: La connexió universal aquí i ara! Per aquest motiu, arriba ... Che Sudaka Connectant!.

Aquest nou projecte és el resultat de les constants connexions musicals i trobades de Che Sudaka amb grans artistes de tot el món. Música roots de Colòmbia (de al Pacífic, de l'Atlàntic i de sud dels Andes) barrejada amb reggae, ragga, rocksteady, chamamé, tango i milonga argentina.

A això cal sumar-li l'aportació d'artistes de tots els racons de la planeta amb les seves diferents idiomes i cultures. El resultat d'aquesta connexió és simple. Un gran Sound System d'Ànimes sonores demostrant que Som un sol ésser. Un sol cor bategant a l'uníson. Simplement som ... AMOR! I per començar la connexió, aquí els presentem la cara gràfica de el projecte, obra del genial artista veneçolà Pablo Kalaka.

A més Che Sudaka anuncia el seu  "Conectando!" Tour 2020 que en aquest moment compta ja amb 38 parades a Alemanya, Suïssa, Àustria, Hongria i els Països Baixos. I anuncia el llançament del seu nou single dimecres que ve, 13 de novembre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario