domingo, 10 de noviembre de 2019

Gina Argemir publica "Sutra", el seu segon disc.


La intèrpret i compositora ha publicat el seu segon disc, "Sutra", el segon EP en el que portem d'any.
"Sutra" contè 5 cançons: Lotus blau, Fe, Bojos que cremen, Emmanuelle i Kamikaze. La temàtica de les cançons manté un fil conductor, d'aquí el títol de l'EP, doncs Sutra, en sanscrit, significa "fil que uneix textos de coneixement". Les lletres de "Sutra" són un manifest animal i espiritual, que parla d'una manera de viure i d'entendre el món. Les lletres de les cançons són madures i sense prejudicis.
Les cançons de l'EP han estat escrites i composades per Gina Argemir, mentre que la producció ha anat a càrrec de la mateixa Gina Argemir en col·laboració amb en Lluís Costa (qui ha produït discos per artistes com Adrià Puntí o Kitsch, entre molts altres). Els músics que han participat en la gravació han estat: novament el baixista Joan Pairó
(Kitsch) i el bateria Pablo Potenzoni (ex Todos Tus Muertos), amb la incorporació del guitarrista Walter Paniagua (Vanion), el qual ha afegit més energia a les guitarres.
A diferència del primer EP, "Roig" (2019), que tenia un so més pop, europeu i amb clara influència dels anys vuitanta, les cançons de "Sutra" tenen un so gran, de rock americà. Si bé hi ha passatges que recorden al grunge (sobretot per la forma de tocar la bateria de Pablo Potenzoni), el general les cançons tenen un so actual i amb influències de les produccions de Butch Vig (Foo Fighters, Garbage, Nirvana...), Steve Albini (PJ Harvey, The Breeders, The Pixies...) o Trent Reznor (Nine Inch Nails). Les guitarres continuen tenint molta presència, fins i tot més que en el treball anterior.


No hay comentarios:

Publicar un comentario