martes, 21 de enero de 2020

Alademoska presenta "Sembraremos Rebeldia"


AlaDeMoska porta des de 2007 traient les seves ales en aquest agitat món musical. Remenant consciències, alhora que fan saltar i ballar a milers de seguidors a tot el món.

La banda de Villena (Alacant) presumeix de guardar la fórmula màgica, en forma de cola, que serveix per unir encertadament Rock, Punk, Reggae, Rumba ... i que ells anomenen Ska de Combat. No és que hagin inventat res ni que ho pintin amb més quadres blancs i negres que la resta. Però sí presumeixen, modestament, del seu encertat ús per al gaudi en els seus concerts i, de passada, per a remoure consciències adormides.

‘Sembraremos Rebeldía’ és el primer àlbum que AlaDeMoska publica amb Maldito Records, un salt qualitatiu i quantitatiu en la forma de treballar, per a aquesta jove i ambiciosa banda.

Després de tres incunables discos en què van participar amics i companys artistes de conegudes bandes com Barricada, Reincidentes, D’Callaos, Boikot, Maniática, Trashtucada o La Pegatina  i que han servit per posicionar la seva marca personal, ara arriba ‘Sembraremos Rebeldía’, on han col·laborat novament amics com el vocalista Ivan Gosp (Aspencat), el teclista Joan Marc (La Gossa Sorda, Auxili) i Rodrigo Hernández a les percussions.

Des de la primera escolta es dedueix que els seus directes, amb aquestes cançons ("Somos Revolución", "A Lo Hecho Techo", "Licor", "Mi Otra Mitad"…), van ser unes autèntiques festes de no parar de saltar amb el puny en alt.

El disc està regat de aerodinàmics ritmes ballables, amb alta volada totalment Reggae, amb piruetes netament Ska i amb corbes i pujades agressivament Punk.

L'àlbum va ser gravat entre WZ Estudi (Castelló) i El Sótano Estudio (Castalla, Alacant) i la producció va ser a càrrec de Sam Ferrer (La Raíz, Zoo, Auxili ...). Posteriorment la masterització va ser realitzada per Sage Studio a Nashville, Tennessee. El punt final, amb el disseny de les portades de l'àlbum i els diferents singles bestreta, és fruit de la feina del gran Carlos Undergroove (Soziedad Alkoholika, Rat Zinger, Fermín Muguruza o Kaos Urbà).

AlaDeMoska tenen prevista una interessant gira (2020-2021) per tota la península per presentar ‘Sembraremos Rebeldía’
Si el brunzit de les seves ales passa a prop, segueix-lo ... Hi haurà festa segura !!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario